Data Recovery:

Gaat u eens zitten en beeldt u het volgende in. U zit achter uw computer er lijkt niks aan de hand. Plots valt uw computer uit. Raar maar u maakt zich nog geen zorgen. U start uw computer op. Hmm... dit duurt langer dan normaal. Ineens gebeurt er wat en ziet u een zwart scherm met de volgende tekst: Insert boot media. Dit begint al raar te worden en u weet niet hoe u dit moet oplossen. U wordt wat onrustiger want u was net bezig met een brief. Ach die brief typ ik wel weer opnieuw zijn uw gedachten. Eerst maar eens de computer aan de praat zien te krijgen. U zet uw computer uit en daarna weer aan. Weer geen scherm waarmee u in Windows komt. Langzaam begint u toch iets meer in paniek te raken. Want al uw foto's van uw kinderen en kleinkinderen staan op de computer. Vorig jaar heeft u een speciaal feest gevierd en ook de foto's van dit feest staan op de computer. Ben ik nu al mijn foto's kwijt?

 

Gelukkig kunt u bij Pc Repair Cuijk terecht voor data recovery. Krijgt u dan al uw foto's weer terug? Nee helaas is het geen gegarandeerde service. Maar als dit niet lukt dan betaalt u alleen voor de diagnose. Dus no cure no pay. 

 

Ik hoop dat het u nooit overkomt en als het toch gebeurt dat u een goede back up gemaakt heeft. Als dit ook niet het geval is kijk dan op de pagina met de prijzen en ik ga u proberen te helpen.